onsdag 2 mars 2011

mars är här :)

Gud tiden bara går och jag har svårt att hinna med datan. Om jag kunde sitta vid den när Enzo är vaken vore det en sak men han tillåter inte riktigt det :P han ska bara ha den då vart man än sitter så sitter nu bara med den när han antingen sover middag eller har gått och lagt sig.
I alla fall gick helgen snabbt. Fredag va en toppen dag då vi först va hos Sanna, Linnea & Niklas på dagen och lekte och barnen va såååå söta. Blandannat så skjutsade Enzo linnea i hennes lära-gå vagn :) dom lekte verkligen med varann också och följde efter varann vart den andra än gick :) såååå söta!!
Sen på kvällen drog vi till syrran och matte för matte fyllde år, grattis matte =)
Sen lördag va det melodifestivalen såklart och krille, emma, sarah, alex och alvin kom över och tittade :) alvin och enzo lekte runt och hade kul och alvin dansade sött till alla upträdande =)
Sen söndagen kom mamma, pappa och mackan över och lekte med enzo och rickard va och körde tävling. Måndagen spenderade vi tyvärr på sjukhus hela dagen :(
Enzo ville inte vakna och när han vaknade vid 10.30 så orkade han inte lyfta armarna, knappt huvet och låg bara i min famn, helt still och tittade på mig. Va riktigt obehagligt för alla som känner enzo på riktigt vet att så har han inte betett sig sen 2månaders ålder. Han har ätit dåligt dom senaste dagarna och vi trodde det berodde på tänder. I alla fall beordrade sjukvårdsupplysningen oss att ååka in och det gjorde vi. Han somnade hela tiden och vid 13 tiden hade han inte enzo vart vaken 2tim sammanlagt på hela dagen. Dock efter en av dom lite längre tupplurarna på min magen kvicknade han till lite. Dom fick i honom lite saft och undersökte honom, tog lite blod och sånt. Vi fick dock brotta ner honom 3pers när dom skulle kola hals och öron. Han hatar att man håller på med hans öron och faaaasen va stark han är. I alla fall så visade det sig att han förmodligen inte ätit pga av en hals infektion och inte tänderna. Han va lite röd i halsen fortfarande men det fanns ingen infektion kvar i kroppen. Vi fick order om att försöka få i honom i stort sett vad som helst och så borde han bli bra snabbt igen men annars skulle vi komma tillbaka direkt. Vi åkte hem och såklart somnar han på vägen hem också. Sen kom mamma, pappa och bror över och hade lite gott med sig till honom =) på kvällen kämpade vi och fick i honom 1 leverpastej macka, 3st smootie som han älskar, glass och vid läggning till och med välling. Han har vägrat det också innan, vägrat ALLT. Sen somnade han och fick sova mellan oss så vi hade koll på älsklingen, på pappas order :) Sen tisdag va han sig själv igen, stannade hemma och tog det lugnt för att han skulle få vila upp sig men han va helt tillbaka. Tur att barn kan va tillbaka snabbt och glömma ännu snabbare :) Så förutom lek så hände inte så mycket igår. När Enzo lagt sig bakade jag dock =) lite syltkakor inför helgens kalas =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar