torsdag 10 mars 2011

En dag på sjukhuset Igen!!

Idag har vart en händelserik dag, eller?? Har suttit på akuten med Rickard i flera timmar. Han har haft feber, hosta mm sen i söndags och inte ätit med än 2kakor och 1/2 panpizza sen i lördags :/ i alla fall tog dom mamma blodprover, slemprov i näsa och hals och röntgade hans lungor. Stackarn fick också dropp och dom kollade feber och gav alvedon. Efter några timmar med dropp så har vi nu fått åka hem dock. Det är nästan 100% säkert att det är influensan men några prover ska dom ringa om sedan när svaren kommer. Dock är det vila och en massa massa tabletter som gäller och Rickard valde då att åka hem och kurera där då det igentligen inte spelar in nån roll om han ligger här eller där. Dock blir det minsta lilla värre ska vi direkt in igen. Mamma va underbar och hade inte åkt till jobbet än när vi skulle åka så hon kom hit och tog hand om Enzo mens tiden. Vi har en jäkla tur att vi har en mormor som kan göra så, bara ringa chefen och säga att tyvärr finns det ''viktigare'' saker idag haha. Hon är bäst hon!! Underbara mamma, och Enzo va såklart överlycklig av att få vara med henne! Världens bästa mormor!!
Nu ligger Enzo och sover fortfarande på ena sidan av soffan och Rickard på andra. Själv sitter man i mitten med datan i knät och tvn på. Sociala killar, men ganska skönt. Lite som att ha två barn den här veckan, en 1åring och en 3,5åring haha.

Nej nu ska jag ta lite tee tror jag för är lite kallt här, hålla alla tummar och tår för att inte jag och Enzo blir sjuka, mycket stor risk när vi bor under samma tak sa läkarn så vi håller tummarna!!

3 till saker han fick på sin födelsedag. Tänkte lägga upp lite bilder då och då men lär ju glömma en del sen i slutändan ändå. Typ alla små bilar och kläder mm.



Enzo tackar åter igen, älskar alla grejjer!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar