tisdag 7 september 2010

Playdate

Min underbara unge!!!! (fínul/bus minen)
Idag har det vart fullt ös. Va upp och hoppade 07.30 när vi blev väckta av Rickard's väckarklocka för han va helt väck och va inte snabb med att stänga av!! Suck!! Va bara upp och duscha när R fortfarande va hemma och sen fixa både mig och plutten. Vi skulle nämligen til Tumba och lajja lite :) Så när maten blivigt svept och det va dags för Enzo att sova igen hoppade vi in i bilen och åkte mot TUmba och Madde, Smilla & Colin. Lekte och hade saker för oss och sen drog vi ner till centrum och mötte upp Carro, Adam & Alisha. Alisha är ca. 2veckor yngre än Enzo så va kul att se dom tillsammans. Nästa gång får vi dock va hos nån så dom får leka tillsammans och inte bara åka vagn. Nu va det mäst Adam som fick springa runt för han hade lite mycke spring i benen haha :) Men vi luncha lite, kollade affärer mm och hade trevligt. 3 tjejer (jag äldst vilken inte är jätte vanligt haha) och 5 barn :) Fullt ös alltså nu som inte kan se det framför er!!
Sen åkte vi hem och jag och Enzo lekte och myste satan och väntade på att världens bästa pappa/fästman skulle komma hem, blev tyvärr lite sent :/ men han kom, vi åt och Enzo fick läggdags :P Nu sitter vi och kollar lite fotboll innan det är dags för sängen. Måste packa lite mer saker i resväskan först eftersom inte tiden räcker till när vi är själva för då är det inte godkänt att sitta och packa, då ska man leka säger Enzo :)
Imorn ska vi busa lite med Alvin innan vi ska köpa/fixa sista inför resan på torsdag :) WOHO!!!
Börjar drömma om Alvin och Sarah oftare och oftare nu by the way, borde kanske pausa lite med dom ;) men det går ju inte. Så sjukt skönt att lärt känna dom som vi gjort måste jag säga. Älskar Sarahs personlighet och sätt och Alvin är ju bara det goaste som finns (efter ens egen gobit vill säga :) )!
Kram på världens bästa grannar!!!
Nej nu ska det packas lite till som sagt sen sovas! Kram på er!!
Här är lite bilder från söndag me då Enzo fick 6mån present & öppnade själv :)

3 kommentarer:

  1. Han är ju så söt goingen!
    Kul o få öppna paketen själv o allt!
    Va spännande med nytt hus.
    Vi håller på o letar som dårar men hittar fasiken inget vettigt.Svindyrt eller renoveringsobjekt... Men vi letar vidare.

    Tack vi har haft en helskön sommar! Lilleman kom ju i maj så allt har vart helt nytt.Skönt att han här hemma tog 5 v semester.Bla så hyred vi hus i Blekinge i en v.Det var då mysigt!

    Ska ni resa bort? Vart?
    Nu blir jag riktigt sotis! ha ha ha
    Vill oxå iväg.
    Hoppas ni får en härlig dag.KRAMAR

    SvaraRadera
  2. Jösses, det blev ett helt brev...
    ha ha ha

    SvaraRadera
  3. Å vad härligt o komma iväg lite!
    Kan tro att det fanns en HEL DEL o shoppa i den staden ja...Jisses! Det måste vara paradiset!ha ha ha Känner igen det där du säger.Exakt så är det här med.Man handlar nästan ingenting till sig själv längre.Allt o lite till går till ens lilla älskling!Men det är ju SÅ roligt!
    Hade vart jättekul om du ville visa lite!

    Hoppas ni får en supermysig kväll! Kram kram

    SvaraRadera