måndag 13 september 2010

Back from London

Enzo har fått sjukt mycke fina saker och jag & rickard not so much :P
Fottat lite av det han fick men nog inte allt och jag fick en tjocktröjja och en kofta och Rickard en ny ferrari parym, hittade en annan lukt and he loved it :) hittade tyvärr inget mer till varken honom eller mig, snacka om att man blir skadad när man får barn och bara VILL shoppa till dom :P






Vi har i alla fall haft det ruskigt bra och tiden har gått sjukt snabbt. Vi åkte ju dit riktigt tidigt torsdag så och hem riktigt sent söndag så hade 4 HELA dagar i London. Torsdag va lite lära känna tåg, bussar, hotell och shopping gator och vi gick lös direkt. Mamma shoppa inget utan led in mig i barn affärer så att jag skulle gå lös, dåligt inflytande :P hahahaha Vi gjorde Oxford street och hade fullt ös. Gick som bara den och Enzo va såååå duktig som satt i vagnen hela dagen.
Sen fredag va vi i stan igen och gled runt och fikade, shoppade, kollade in piccadilly circus, big ben mm. Riktigt trevligt. På kvällen kom Matte & Sarah och vi gick ut och åt midda och Enzo fick lite feber tror vi på kvällen och fick alvedon i förebyggande syfte och mådde bra snabbt igen :)
Han sov som en ängel hela tiden me bara en natt då han vaknade och blev lite lessen i några minuter. Plutten då!! Sen lördag bar det av mot Santa Pod direkt efter frukosten för att spana in brorsan. Tog ett tåg, ett till tåg och sen taxi. Va värsta området med nöjespark och allt och har aldrig sett så många trailers, lastbilar, husbilar/vagnar mm. Helt sjukt mycke folk. Pappa och mackan åkte dit med Snowball team som kör en Pro mod och fy faaan va dom lät. Han slutade för övrigt 2:a där i tävlingen. Mackan kom 3:a av juniorerna vilket e skit bra och han va enda svenska junioren :)
Fanns massa colla grejjer, en robot som dansa, en jet motor driven bil som lät och skaka marken som bara faaaan och massa andra grejjer. Va en nice och LÅNG dag men synd att mackan inte fick köra fler gånger tycker vi.


Sen söndag tänkte vi först gå på madam T men det blev inte riktigt så. Hade ju väskor att släpa på och eftersom Matte & Sarah inte vart i stan och shoppat ville dom det och inget oss emot, vi ska nog dit igen snart ska ni se :) Så då gick vi lös på stan igen och kollade, handlade och donade. Hade i alla fall en as nice resa och enzo va såååå himla duktig och snäll. Resan dit va inga problem och han sov nästan hela resan + landning så no problemas. Sen resan hem skrek han när dom förklarade nödutgånger mm för han ville inte sitta fast framåt men sen fick han mat och somnade sött. Sov hela vägen hem men när vi skulle landa började en j*vla unge i 6års ålderna vråla och ha sig och mamman hjälpte honom inte riktigt heller så Enzo vaknade. Då kände han öronen och blev ordentligt lessen. Lyckades lugna honom och han satt bara chockad och gapade sen när det knäppt i öronen. Dom säger en flaska eller amma hjälper mot det men Enzo kan man inte tvinga till sånt om han inte vill men nappen hjälpte bra. Fast inte på G ner i sthlm utan då ville han bra sitta i mitt knä och bli omfamnad. Min duktiga, duktiga prins!!



Så nu är vi alltså hemma igen och fast vi haft det bra är det SKÖNT. Bättre tunnelbanor och tåg, roligare stad tycker jag och framförallt RICKARD!!! Som han va saknad!!
Tack mamma för en underbar helg och även pappa, mackan, sis & matte dom dagarna vi delade med er också!!
Idag va vi över och firade Alvins 1års dag och fikade och hade det mysigt inne i värmen borta från spöregnet!
Imorn blir det nog fika med föräldrarna från föräldra gruppen innan det är dags för onsdag. Då ska det vägas & mätas mm :) äntligen, va ett tag sen sist nu!!! Kram på er!!

1 kommentar:

  1. Massa fint!
    O härliga bilder.
    Hoppas ni får en härlig dag.

    SvaraRadera