lördag 18 september 2010

lördags mys

(Enzo idag :) )
Idag är det lördag och dom senaste dagarna har vart lugna. Igår mådde Enzo bättre så tog en prommis med grannarna och sen stannade vi när han vaknade också för det va mycke roligare och dom tyckte inte alls det va nått farligt. Va inte ens snorig igår. Och gud va skönt tror jag Enzo tyckte. Va såååå lycklig att han fick leka med lite kompisar istället för att bara hänga med mamma och va mycke gladare än han vart dom senaste dagarna. Dom är så söta med. Har blivigt riktig fart på Mille och är kul att dom får träffa honom igen. Vi va där i stort sett hela dagen och gick sen hem, va hemma i kanske 1 max 2tim och sen gick vi tillbaka. Lekte, åt midda ihop (båda våra stora killar är borta - Alex hela helgen & Rickard bara tills ikväll) och sen kollade vi Idol :) Mysig kväll!!
Annars har inte mycke hänt FÖRUTOM att Enzo stöllde sig upp själv mog soffan för att se katten. Jäkla galna unge. Han är helt kär i katten och det har ju vart det enda som gjort honom glad nu när han vart sjuk men faaan han är för liten och på tok för vingling att ställa sig mot grejjer. På knä mot tv möbeln tyckte jag räckte men nej nu rakt upp på fötterna. Fasen också han kommer slå ihjäl sig när jag vänder ryggen till. Livsfarligt!!
Nej nu ska jag föna håret, klä på trollet och sen gå till kondis för att luncha med Lulan!! Så Enzo's outfit är för Lul!! Sen blir det nog städning & familjemys!!! MMMM!!!!
Prutt på er, här är lite bilder!!
(är man sjuk vill man sova i pappas knä BARA)



(Alvino & Enzo - två söta tuffingar)


(suga på tv bänken är gott men det värsta är att han redan ställt sig mot den & soffan :/ )
(sover i nya vagnen en höstig idag i nya vindjackan :) )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar