måndag 9 augusti 2010

tråkigt väder




Nu är det augusti och många dagar just nu får man höst känslor. Helt sjukt.
Enzo blev precis 5månader och är en stor kille nu :) Han äter gröt, potatis, morots pure är favvo. Har också precis fått testa majskrokar vilket va en riktigt hit, mest underhållande för att han får äta själv tror jag :) Sen idag fick han också för första gången smaka mjukglass. Va ca 3 kryddmått så inte mycke precis men gott tyckte han det va. Han sitt tränar också hela tiden nu och börjar bli riktigt duktig. Kan balansera ganska bra men vet ju inte riktigt va han ska ta sig till när han sen ramlat omkull :P sååå söt!
Tiden går så sjukt snabbt här hemma att jag egentligen bara vill stänga in mig med plutten och mysa och hålla tummarna för att han aldrig blir stor. Fortsätter det i denna takten blir det nog inte ett så långt hack till nästa plutt ändå :P
Annar flyter vardagen på nu när Rickard jobbar igen. Han jobbar men inte sten hårt än eftersom massa fortfarande är på semester och det inte finns massor att göra än. I torsdags va vi en sväng till Trosa och åt midda på kajen efter att ha kollat in massa fina bilar med mamma, pappa, bror, syster, matte, mormor, morfar och vi 3.
Sen i helgen umgicks vi med Emma och krille massor och bestämde oss för att vi inte orkade åka till kjula för att kolla in brorsan. Han ändå varit på några race i sommar så borde kunna skippa ett med gott samvete. Sen har vi planerat lite framtida renoveringar vi ska göra men det är när pengar och tid finns. Lite rivning av väggar och liknande vi vill göra i senare.
Nej nu måste jag rädda plutt från en pappa som försöker pussa sönder honom. Kanske komma på nått kul att göra i veckan för för en gångs skull är vi ganska lediga :)
Här kommer lite bilder på plutten!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar