onsdag 11 augusti 2010

lite babysim bilder


Lite bilder från babysim kom me den här gången :) Enzo gillar verkligen vatten och nu om han är lite grinig på kvällen men det är för tidigt på kvällen för att somna eller liknande så hoppar vi ner badet, då är han nöjd och glad som bara dan. Nu har han precis somnat för dagen efter lite bus med mormor, morfar, morbror & gammel farmor. Va förbi där fast dom vart förbi oss tidigare på dagen för när dom fortfarande har race varje helg hinner vi ju inte träffa dom så mycket som man vill. Så bara att passa på när man kan!!
Annars har vi fikat med lite föräldrar och barn ifrån mamma gruppen och promenerat lite men inte så mycket mer den här veckan än, men det har ju inte gått många dagar heller.
I natt kunde jag omöjligt sova så tror det blir sovdags för mig när som helst. Enzo somnade och Rickard men jag kom aldrig till ro. Tänkte på allt mellan himmel och jord och va helt slut men kunde absolut inte koppla av. Enzo sov också oroligt och vaknade nog 3gånger på natten men tror faktiskt det va för att jag sov så oroligt. Mamma-bebis telepati ni vet ;) Han som sover så otroligt duktigt annars. Blev lite rubbat av 5månaders sprutan men annars sover han hela nätterna. Vaknar och äter på morgonen och ibland går vi upp efter det och ibland somnar han om ännu en gång - om man har tur :)
Nej har nog tyvärr inte så mycke mer att skriva nu eftersom det är en så grymt lugn vecka, skönt!!
Bara sitt, mat & stå tränings läger :) med massa mys såklart och lite tränings promenader med vagnen för mamma. Hörs snart igen!


plutten äter potatis & majs -mums mums!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar