fredag 13 augusti 2010

En morgon med våran skrutt


Tänkte berätta om hur underbar våran prins är på morgonen. Det är verkligen då man älskar honom mest, om det nu går och älska honom mer än man gör resten av dan :P
När han vaknar så lyfter vi över honom till vår säng. Jag ammar lite och så får man se om han vill somna om igen eller vakna till liv. Men varesig han vaknar då eller lite senare igen så är det bästa tiden med honom ever. Han ligger på magen och ibland är han inte riktigt vaken än och vinglar lite gulligt. Han ''pratar'' som bara den och är jätte, jätte glad. Ler, skrattar och är bara allmänt söt. Över på lite nya konster som att han imorse stälde sig på huvet och fötterna med rumpan rakt upp i vädret. Han kan konster den här killen. Man kan inget annat än att ligga och små skratta åt honom och undra hur det är möjligt att älska någon på detta sätt och hur någon kan ha blivigt så här söt. Rickard undrar varför dom tjafsar om att vilja klona folk när man kan ha lite mysigt och göra en istället. Han vill helt plötsligt göra miljoner så alla kan få en lika fin som våran. Hmmm...förlossning en miljon gången - om han tar hälften av dom :P :)


Sitter och tänker på våra kära grannar för tillfället. Stackars Alvin (Enzo's bästis) är sjuk IGEN. Det räcker heller inte med att han inte äter eller sover i vanliga fall nu är det såklart ännu värre vilket man kan förstå men stackars Sarah som då aldrig får sova. Nu när pappa är i bryssel me så har hon honom själv massa nätter vilket inte blir lätt men en plutt som är olycklig och lessen. Känner verkligen för dom. Såklart för att jag inte vill att Alvin ska va sjuk heller. Stackaren förtjänar ett break. Enzo vill mest att han ska bli frisk för han vill leka med honom :)
Krya på dig lilla buse!!
Nej nu blir det att lägga plutten för det är en dag imorgon och då häder det dessto mer. Emma kommer hit och fikar och myser lite och har massa skvaller och sen ska vi sitta barnvakt till mina underbara killar - Leo & Max. Sov gott på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar