tisdag 31 augusti 2010

sovrummet fixar :)

idag är det tisdag och en ny vecka. Vi har haft en full helg. Lördag så va vi först på skansen med grannarna. Alvin och Enzo va jätte duktiga och glada HELA tiden men Enzo hajjade ju inte så mycke såklart :P På lunchen satt dom i varsin barnstol brevid varann och när inte vi va me så matade Alvin Enzo med en liten bit brago kex, dom är för mysiga alltså!! Alvin tar hand om Enzo :) tyckte väl att Enzo också borde få nått gott haha.
Sen åkte vi hem och Jag, R, Enzo & Alex åkte till Ikea. Vi köpte byrån till sovrummet så det kan bli klart i helgen :) jippi!! Sen åkte vi och handlade lite och gick sen över till Sarah, Alex & Alvin och spenderade kväll med dom också. Åt kräftor, oxfile, glass & skumpa. Måste säga att va länge sen jag hade en sån lyx kväll. Sen såg vi en film innan vi gick hem igen och total deckade. Enzo sov som en stock efter den dagen :) sötnöten!!
Sen söndag slappade vi först på förmiddagen efter att ha vart vaken länge (för att vara vi :P ), sen byggde vi byrå och fixade till på rummet innan jag lagade flygande jacob och vi kollade film och myste lite!
Enzo bara försätter att öva på att sitta - skit duktig nu och klarar många, många minuter, och att krypa. Snart så!!
Är by the way skit nöjd me rummet - here it comes!!







1 kommentar: