söndag 15 augusti 2010

söndags sväng till stan & måndags lugn



Nya mys kläder från mum&dad / hans egna märke som moster gör :)


Igår va vi en sväng till stan jag och mina fina killar!! Enzo sov HELA tiden, helt sjukt va länge han höll på. Vaknade inte när vi flyttade över honom till bilen sen heller utan sov hela vägen hem och sen i bilstolen väl hemma i 5-10minuter. Tror det blev ca. 3tim sammanlagt :P
Vi gick runt och kollade lite roliga saker i alla fall. Va och kollade in Rickards dröm Brightling. Fasen tänk om man kunde göra klockor och sälja dom för 50.000-100.000:- det vore nått.
Sen kollade vi runt massa andra grejjer me och fikade och hade det jätte mysigt. Kollade BR och massa julklappar som Enzo önskar sig så ska göra en lista åt honom sen ;) Pluttens första jul!!!
Sen fick han ett as fint Ferrari sett också. Jätte fint!! Vi är ju inte lite over the top vi men det får man vara!!
Är man döpt efter ferrari så är man :)
Sen åkte vi hem och hade bara mys på kvällen. Umgicks och åt köttbullar i en god tomatsås med spagetti till. Jag åkte och handlade lite grejjer vi saknade sen som mat till plutt och mjölk och lite sånt. Tråkigt att ersättning kostar så SATANS mycke. Det är tur att han inte Bara äter det. Han äter nu: amma på morgonen i sängen mellan oss, gröt, flaska, (ev. en flaska till beroende på när han vaknat och så), mat (potatis, morot, majs liknande), och en flaska när han lägger sig, eventuellt en flaska mellan maten och läggdags om han är pigg och är uppe längre eller liknande. Och han är jätte duktig på natten nu. Är mer regel än undantag att han sover HELA natten nu och vaknar då vid 7-halv 8 tiden. Kommer över till vår säng och när han fått lite man så antingen är han as pigg eller somnar om mellan oss och myser. Han är för underbar och duktig våran mysunge!!!
Idag blir det en lugn dag. Enzo sover nu ingosad i min tjocktröjja och ser bara för söt ut. Jag ska äte lite hade jag tänkt för är lunch hungrig redan och vi har ingen bil idag för den har Pontus lånat så vi stannar mest hemma. Tar en sväng med vagnen kanske. Sen vid 4tiden ska vi till banken med pappa Rickard och prata lite allvar :P Sen hem igen och äta midda and that's it. Imorn däremot är det dags för första träffen efter sommaren med föräldragruppen på BVC och det ska bli kul (även om vi har sets regelbundet under hela sommaren-haft en stående dag och tid och har fikat, promenerat mm dom som kan från vecka till vecka!!).
Tänkte berätta lite va Enzo lärt sig nu också :) Enzo kan by now snurra från mage till rygg och från rygg till mage (sen ca. 2månaders ålder), han kan sitta ganska bra själv men bror lite på dags humöret också :), han ställer sig på knä i krypställning och gungar lite (men hajjar inte alls hur man gör än men det kommer nog snart ska ni se), han krålar sig framåt och är aldrig vart man lämnar honom längre. Man får alltså redan passa honom ordentligt :)
Nej nu ska jag leta upp mat :) Kram på er!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar