fredag 27 augusti 2010

fredags mys


mammas älskling
Idag har vi varit produktiva. Jag och Enzo va först ute och promenerade med Sarah & Alvin, sen åkte vi till Årsta och gick på vildavictoria. Hittade massa saker på deras hemsida och va lite rädd dom inte skulle ha lika mycke i affären men fel man kan ha. Hade tusen gånger med i affären och fyndade på rea också. Köpte först en ''anslagstavla'' till vårt nya sovrum - kommer kort såfort byrån är inne. Köpte också 2 små dekorations hjärtan som ni ser på bilder :)
Sen hittade jag lite fina saker till busen. Har alltid velat att Enzo ska ha en sån där body med en groda där benen hänger löst och dom hade sån. Så han fick en röd sån med en matchande mössa till, en randig pyjamas med groda på och en söt filt där apans ben också hänger löst. Såååå söta!! Allt det va på rea :D skit nöjd!!

Sen efter det så åkte vi till flemingsberg och mötte upp R och fixade ett pass till Enzo. Han ser ut som en liten sumo för kameran tog lite underifrån vilket inte är så smickrande så han har nog 3-4 dubbelhakor som jag inte vet vart dom kom ifrån. Får visa när vi fått hämta det sen :)
Gick i alla fall otroligt snabbt och smärtfritt - skönt!!!
Sen åkte vi hem och åt lunch och sen åkte vi till babyland. Jag & Enzo ska me mormor till LONDON om nån vecka så då behöver vi en som är liten och smidig. Egentligen Marcus & pappa som ska till Santa Pod och race:a men mamma vill hellre till London och kolla runt så vi joinar och leker med henne, fast vi drar såklart och spanar in brorsan någon dag me. Så vi åkte för att kolla lätta resevagnar som blir små när man packat ihop dom. Ville inte ha nått som blev ett platt paket heller för då lär det gå sönder på flyget men vi hittade en perfekt som blev som ett långt paket man kunde spänna ihop så den inte öppnas när man lyfter den. Blir bättre. Hittade först snygga men dom blev som sagt som vanliga vagnar när man fällde ihop dom och det är ingen ide och köpa en ny om den går sönder direkt.
Märket blev en GRACO och den är svart med ett litet fint vitt mönster längst fram på sitsen och bak på suffletten där det finns ett litet fack. Det går också att ha helt liggande vilket är ett måste me en sån här lite plutt :) Vill inte att han ska behöva sitta och sova med huvudet hängade.
Sen efter det åkte vi och hämtade Samuel för att åka in till stan och köpa hans klocka. En breitling och både R och han va helt till sig stackarna :P haha, dom där killarna säger jag och Enzo. Sen åkte vi hem, åt hela familjen och nu sitter vi här i sovrummet efter en hel dags äventyr :) nöjd mamma - check, nöjd pappa - check (förutom ont i ryggen), otroligt nöjd Enzo - check!!
Så nu ska Enzo sova och vi ska kolla film. Blir nog Bounty Hunter :)
Kram på er!!
är by the way med i en tävling som man ska länk så gör väl det här ;) vill också ha sånna kul grejjer på min sida sen :) here you go - http://gobbit.se/tavla/

1 kommentar:

  1. Va fin han är!
    Vi borde ta en mamma dejt hemma hos Madde någon dag så våra små får leka lite tycker jag :)

    SvaraRadera