torsdag 24 maj 2012

Dag 4 - torsdag


Yes så va dag 4 här och veckan börjar lida mot sitt slut. Men tack för det säger Linnea som saknar sin pappa som bara den haha
Efter frukosten skulle vi bara ligga vid poolen hade vi bestämt. Fick så bli men förmiddagen va molnig så inte alls så varmt som någon annan dag och Enzo fick mest bada själv. I den minsta barnpoolen kan han va helt själv när vi sitter brevid och han gillar verkligen att kunna själv med. Åka kana, plaska och simma runt. Jag köpte också envatten scooter till han för tyckte han förtjäna en kul leksak i poolen. Han har suktat efter en stor krokodil men den är så stor och lite väl mycket pengar för att inte kunna använda i småpooler hemmer heller men lyckan i hans ögon när mamma kom tillbaka med scootern alltså. Sket då fullständigt i om den gått sönder på 2sek, bara lyckan i hans ögon va värt varenda cent. Han lekte och hade sig (sitter och hoppas på den på land men såklart va den lite väl shakey i vattnet tyvärr) och är jätte lycklig. En av alla pooler har sluttande där man kan gå ner där hoppade han runt med den på väldigt grunt sen och va hur lycklig som helst hjärtat.
By the way kanske vi då blev med på film så alla måste gå på nästa svenska flopp ''Sune i Grekland'' som spelas in här just nu har vi märkt haha. Sen va det i alla fall dags för lite middagslur och han va helt slut idag till skillnad från igår då den faktiskt uteblev. Sen kom Kattis och tjejerna efter lunch och lite häng på hemma plan och jag gled med sovande i vagn till poolen och hängde. Solen kom på eftermiddagen och då vart det skönt och varmt och vi badade och stojjade. Efter det hängde vi lite på vår baksida innan vi gick för att äta middag nere vid havskanten.
Sen gick vi upp för att se barnshow och direkt efter den började ABBA show som vi såklart va tvugna att se. Sen åkte tjejerna hem och vi bestämde oss för att se även denna kvartsfinal av Eurovision på rummet i sängen istället då Enzo va jätte trött och vi me för den delen. Nu kollar vi vilka som går vidare medans Enzo sover i mitten (R sover när som också till skillnad från förra kvalet då jag somna haha). Men nu är det i alla fall bara riktiga, viktiga på lördag kvar. Hejja Loreen (eller hur hon nu stavar). Good night så uppdaterar jag kanske från en poolkant imorn för då ska det badas massa igen hoppas jag på!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar