onsdag 23 maj 2012

Dag 2

Grekland dag 2 :)
Tisdag & den andra hela dagen här. Vi sov lite längre idag och åt frukost lite senare så när vi ätit klart va kattis och tjejerna redan här. Vi va lite sega och solbrända föräldrar så va lite sega i starten även ute. Satte oss vid poolen och slappa lite, Enzo och tjejerna lekte lite i lekplatsen innan det va dags för bad. Det blåste en del idag vilket gjorde det lite kallare att bada men solen va fortf. otroligt varm och man blir verkligen små slö i sån här värme :P
Vi hängde i alla fall ganska länge som man ska vid vattnet innan tjejerna åkte hem för att vila för dom tänkte komma tillbaka senare ikväll. Så vi köpte med oss lunch och satt på vår uteplats och åt lunch idag. Sen så sövde vi Enzo inne i sängen så kollade vi lite på tv. Har SVT1 på rummet så vi fick se massa prinsessdop relaterat för det va väl på hela dagen sen det haha
Sen när plutt vaknat och vi gjort oss lite i ordning gick vi till barnfilmhörnan och Enzo fick kolla och röjja lite och vi drack lite gott innan kattis och tjejerna kom.
Sen åt vi god mat ihop (barnen åt väl inget alls nästan så tur ungar äter gratis haha) och så va det en ministars show där barn dansade och mimade. Sen va det vuxenshow efter med massa film och tv musik. Otroligt va dom här människorna håller på alltså. Jobbar med barnklubben på dagarna, har barn shower och vuxen shower varje kväll med olika grejjer jämt. Fyfaian vilket shå haha.
Efter det va vi trötta alla så tjejerna åkte hem och vi gick för att se Melodi kval 1 på rummet i sängen istället. Vi såg musiken och sen sov vi alla gott. Enzo sov efter hälften av numrerna me så han va helt slut. Fast han får sova riktigt långa middagslurer så är han helt slut när kvällen kommer. Kussar och sol&bad tar på krafterna det!! haha Mammas plutt verkar i alla fall trivas bra !!












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar