tisdag 22 maj 2012

Dag 1
Nu har vi flytt Sverige för ett mycket soligare Grekland och vi trivs bra.
Vi åkte med plan från Borlänge 17.30 och flyget tog ca 3tim och 10-15min - alltså snabbare än tänkt och inte alls så farligt.
Enzo skötte sig helt sjuk exemplariskt och vi är sååå nöjda. Han åt inte mycket av sin mat men läste bok, ritade i Bamse bok, lekte med sin hund och gris, tittade ut genom fönstret, busade med mamma och pappa, fick gå bak och kolla in Tindra och Linnea lite mm. Han slog i huvet en gång och blev lite lessen men annars va han glad hela tiden och med nappen i munnen klarade han också avfärd och landning utan att känna i öronen över huvutaget. Grekland ligger 1tim efter oss så när vi kommit fram, fått väskor, åkt buss till hotellet och packat upp tog vi en sväng runt omkring innan vi la oss ganska sent.
Måndagen som då blev dag 1 startade såklart med frukost och sen direkt till poolen. La oss vid barnpoolen och Enzo tyckte absolut det va kallt men va såklart nyfiken och hoppade lite upp och ner i vattnet. Den minsta kan han va helt själv i då det knappt är upp till rumpan och han har fått välja ett par armpuffar själv. Sen kom Kattis och tjejerna och då flyttade vi till den lite djupare barnpoolen. Den är 75 djup och jag va me och bada men sen insåg Enzo att han kunde stå själv (med vattnet precis vid hankan) och då va det kul att kunna klara lite utan mamma :) Han badade massa första dan med kussarna och mamma och pappa doppade väl halva sig i alla fall.
Vattnet är 20grader men kan säga att det känns skit kallt haha
Sen efter varma mackor och massa glass och bad åkte tjejerna hem för att vila lite och vi sövde Enzo vilket inte va så svårt. Han sov 2tim men vaknade aldrig riktigt till sen tyckte vi. Han va vaken men ville både vid middagen och  sitta i vagnen med napp och hund och gosa men efter all sol så förstår jag att han blir lite ''lojj''. Vi åt middag vid havskanten och sen gick vi upp och kollade på en barnshow. Enzo va impad och tyckte det va jätte kul. Sen gick vi hem en sväng till rummet innan vi gick tillbaka för att kolla ''vuxen'' show också :) två killar och en tjej som själv massa kända grejjer och dansa i 1tim och va absolut kul att kolla på. Sen gick vi hem och somnade hela familjen lugnt och skönt :) Perfekt första dag alltså :)
Väder: ca 30grader
Vattnet: ca 20grader
Enzo har blivigt smörjd x antal ggr och mår bra och ser fin ut.
Mamma & pappa har båda bränt sig ganska ordentligt
(jag har aldrig varit gravid i sol så kanske skulle tänkt det kunde va annorlunda då men tji fick jag som aldrig brukar bli röd. NU ÄR JAG haha)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar