onsdag 23 maj 2012

Dag 3 - onsdag

Vi har ju 6st Hela dagar här i Grekland så när dagen tar slut har vi gjort hälften kan man säga.
Idag kände vi att vi kunde behöva lite paus från stålande sol (paus och paus men inte ligga och steka i den kanske) så vi gav oss av in till stan efter frukosten. Åkte till Gamla stan och gick ner mot ''nya'' stan och hamnen. Tyckte det va mysigt att gå i gamla stan även fast det mesta är sovenir butiker men mysigt ändå. Nya va väl mindre imponerande med märkes affärer med liknande priser som hemma och stora hotell och casino. Åt lunch precis vid havskanten och fick lite skön Grekisk havkänsla.
Absolut fint och kul att se men inte det jag är där för som semestrare, så glad vi valde att bo där vi bor. Va jätte mysigt att gå i hamnen och kolla båtar och äta på ''riktig'' grektisk restutang med lite annan och mer ''riktig'' inredning mm men för mycket Stad för att jag skulle vilja bo där. Vill bo i grönska och med pool och bad och inte i en stad med massa bilar och vimmel. Speciellt inte nu med Enzo. Är jätte nöjd med vart vi hamna och gick sjukt snabbt att ta taxi in till Rhodos stad också så funka hur bra som helst. Sen begav vi oss hemåt och slappade lite på rummet och fast Enzo slockna till i taxin kunde han inte slappna av sen och det blev ingen tupplur idag. Istället lekte vi massa i parken precis utanför altandörren. Först med mamma när pappa svarade på jobb mail mm ocn sen med pappa när mamma passade på att duscha och fräsha upp sig lite. Sen köpte vi en pizza och satte oss här uppe och åt. Måste säga att valet av uteplats istället för balkong också va rätt haha. Enzo kan gå rakt ut i en liten park precis utanför och det går hur bra som helst att köra in vagn mm. Mycket vagn den här veckan och speciellt på kvälls kvisten då han är lite ''lojj'' av all sol mm.
I alla fall efter mat och lite mer lek ute gick vi och fikade lite. Hängde och sen gick vi hem och kolla tv för att gå i säng i ganska tidig tid för denna semester. Ingen show ikväll utan laddning inför morgondagens bad och lek dag då det också är ABBA show på kvällen och efter det kval 2 i Eurovision. Imorn blir det nog full fart och jag ska försöka gömma axlar och rygg från sol utom när jag badar. Dom är lite väl slitna nu haha. Har föresten gratis wifi nu så däför passar jag på att skriva när dom andra somnar. Man fick betala per tim så tänkte köpa lite för R kollar ju jobb mail en himla massa me men då va det bara på datorerna i lobbyn men R sa att Enzo måste maila sin mormor och vi har egen dator så då fick vi tydligen gratis hela veckan. Ibland har man tur haha för det är inte billigt annars precis :P Nej nu ska jag också sova som dom andra 2 gör. Om nu liten i magen vill sova för som vanligt ett himla liv där inne :) Good night!!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar