fredag 26 augusti 2011

första jobb veckan klar :)

Idag är det fredag och veckan har bara rasat iväg. Men det kanske ni förstår?? Nya jobbet gör ju både att det går snabbt och att det snurrar!!

Har jobbat måndag & tisdag 14.00-21.15 (allt denna vecka med Inger-Lise) och sen onsdag 06.45-14.00 och torsdag 08.00-17.00. Idag har vi inte vart på jobbet dock utan har varit med Inger-Lise och Malin i Västerås på utbildning/kurs. Har varit intressant och både mycket nytt och mycket man tycker är självklart om man varit i branchen innan.
Blev hämtade 06.30 imorse och anlände hem runt 18.00. Va i alla fall lärorikt men också otroligt kul att åka iväg med lite jobb kompisar :)

I alla fall är det lite snurrigt. Tycker mycket att jag känns snurrig för att man är van att göra sånt man kan och nu är så mycket (system och sånt) som bara snurrar i huvet och man strular när man gör allt tycker jag. Dock verkar dom inte se det på det sättet för dom tycker jag har massa fina och bra ideer mm :)
Det är i alla fall en hel bunt med underbara människor och chefer som är stortsköna. Respektfulla och allvarliga men ändå as roliga och shyssta. Känns toppen (förutom lite för mycket städning vill säga).
Ska snart komma igång med träningen nu me men än så länge är det på tok för mycket denna vecka.
Har vart just jobbet, övning (på hemligt uppdrag), enzo, bröllops planer för R's syster, midda med jobbet.
Nu hoppas vi bara bröllopet blir av imorgon då dom varit på sjukhus med sonen som har 40g feber mm.
Håller tummarna för stackarn!!!

Annars är det mest mys med en kille som inte sover middag på dagis än eller hemma på kvällen. Plutten!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar