onsdag 31 augusti 2011

Bröllops helg :) vilken kärlek!!

I helgen va det Bröllop för svägerskan Vickis & hennes karl :) Vi har väntat och förberett massa och nu är det äntligen dags. Va sååå fint och så mycket intryck. Vickis sjöng på vägen in i kyrkan istället för att bli ledd fram av pappa och det visste inte brudgummen om. Hon sjöng ''så vill stjärnorna'' och det va så vackert, sen grät man ovabrutet!!







I present av sina tre bröder fick Vickis skor signierade av Lena PH & Olle fick en fotbolls tröjja signad.
Festen va också helt underbar & musik & människo människor som dom är hade dom önskat att så många som möjligt ville bjuda på sig själv en skvätt. Jag sjöng bland annat ''just the way you are'' och det bjöds på lite annat under kvällen också. Kom dessutom en hemlig gäst och de va lite av en kändis här hemma, ganska mycket till och med. Martin Redhe Nord heter han. Har växt upp i Borlänge och bland det första han gjorde va spelade i pjäser Kicki (svärmor min) satte upp med lite vänner. Nu i vuxen ålder han han vart med i musikaler som Highschool musical, mamma mia och nu repar han (efter att ha blivigt hand plockad av just henne) Lena Ph's nya show som snart ska sätta igång :) Otrolig kille :)
Finns så mycket att berätta men i slutändan va i alla fall alla helt slagna av hela dagen/kvällen och man själv vill itne riktigt gifta sig då detta aldrig kommer gå att bräcka (och jag vi har ju en tendens av att vilja göra allt storslaget). Här kommer lite mer bilder:











Min Fina Kille !!!















Mamma, pappa & mackan va här & tog hand om Enzo efter kyrkan. Alltid lite underbart & både han & resten av oss älskar att ha er här. Saknar er så sjukt mycket. Att bara veta att ni var nära hemma va sååå skönt. Tur att det är ''nära'' jämfört med vart jag tidigare bott :)
Älskar er så massa!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar