söndag 7 augusti 2011

En underbar möhippa avklarad!!

Hej svej. Nu sitter jag här söndag och mår oförskämt bra, känner mig inte bakis alls men kan ju bro på HELDAG haha ska i alla fall berätta om en sjukt lyckad möhippa nu men bilder får tyvärr vänta lite grann för dom är på olika kameror.
Vi möttes upp 4st tjejer för att klä ut och innan vi skulle hämta upp Vickis. Vickis hade lurat ut Olle till Bäsna för att han skulle få svensexa så 19pers väntade där på honom plus lite barn och föräldrar som skulle ta barn med sig. Sen klampade vi in på gården utklädda med kattmasker och kläder hon inte kände igen och vi va helt tysta. Hade skrivit ut lappar vi visade så hon inte kände igen rösterna heller.
Först trodde alla vi va där för olle men sen gick vi fram till Vickis och höll upp en lapp där det stod att hon skulle säga hejdå till barnen och följa med oss. Hon kände sig lite stressad kan jag lova och lite nervös men sa hejdå och följde med. Hon kände igen en av oss direkt och sa att annars hade hon kanske vägrat för hon hajjade ju inte alls sen. Hon försökte fråga massa saker i bilen men då höll vi upp skyltar med ''inga komentarer'' på. Sen stanna vi vid en mack i Leksand och dumpade dom två tjejerna som satt brevid henne bak och körde snabbt vidare, då blev Vickis orolig på riktigt kan jag lova :P
Sen körde vi vidare (dom tjejrna blev hämtade av en till tjej där ute för att få plats i bilar) och åkte vidare till en skidback där man kan köra Rodel. Lite bobb liknande fast på sommarn.
Först skulle dock vickis gissa vilka vi var innan vi skulle fortsätta och hon hade det jobbigt. Lina visste hon ju nu redan och fast hon hade av svårt med Sussi så lista hon ut det på vaderna och sen Erika på fötterna men mig och Pernilla kunde hon inte fatta försen hon sen fick tjuvkika :) Hon är för söt hon och blev både otroligt glad och LÄTTAD :)






(lånad bild från googel)



Va skit kul men lite läskigt me när jag och Vickis åkte tillsammans första gången och drogs upp (görs man baklänges) så spåra vi ur men fortsätter dras upp så vi klamra fast oss för kung och fosterland och garva som galningar. När vi kom upp (och för att vi inte låg i spåren) så flög vi av precis uppe och landa på nå blöta madrasser och jag rev upp ett hål i linnet och blev skitig och blöt och vickis rev upp ett rivmärke alla big time på ryggen. Kontigt nog va vi nöjda ändå och körde snabbt ner för att göra igen haha :) va skit kul!!
Sen skålade vi innan vi drog vidare hem till Erika där vi ute dukade på lunchen. Hade me oss olika saker och allt som allt blev det as god paj, pasta sallad, bröd, ost, mozarella, tomater och basilika, oliver & parmalindade meloner. Rusktigt gott!!
Sen packade vi ihop lite grejjer och gick en sväng ner till ''hamnen'' och skulle ta en drink på en båt där nere men först blev vi uppraggade av några gymintruktörer som hade lite uppvisning och vi 5st utklädda möss och en brud dansa Zumba med dom på torget. Filmade en grym film av det och det va underbart men faaaan filmen va på kvällen sen borta :'( suck!!
Sen drinkar på båten och Vickis fick sjunga lite som ''ljudcheck'' innan band skulle dra igång.
Sen gick vi upp till där Erikas föräldrar bor och vi hade bokat pool. Dom har i föreningen uppe på taket en stor pool, bubbelbad, bastu och massa sånt så vi bubblade och drack gott och pratade massa skit. Där anslöt också Ronja (som jobbat innan) och Jessica så då blev vi 7st + brud (har inte kunnat berätta med vickis systrar, mamma, svärmor,mormor mm har haft en egen redan innan då dom inte kunde idag).
Sen gick vi hem och fixade oss fina och Vickis fick en jätte fin klänning, strumpbyxor & halsband i present (va det hon va mest orolig för att hon inte hade med fina kläder om vi skulle vidare) och sen sminkades hon och fick fixade håret.
Sen gick vi ner till hamnen igen och åt middag på skutan :) helt underbart!!
God mat, massa dricka och himla massa ploj!!
Vi hade verkligen SKIT trevligt och höll på till 00.20 nånting då två gravida som skulle hem åka hem och några av oss liftade med för att få sova i våra egna sängar.
Va hemma runt 1 & Rickard ramla in från sin svensexa en 20min senare.
Va helt underbart & ni ska få se underbara bilder på prinsen på Svensexan sen me :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar