måndag 27 december 2010

enzo kan han :)

tänkte skryta lite över allt nytt enzo lärt sig, har vart helt sämst och totalt glömt bort det mens tiden ju. Enzo går ju hela tiden med saker men har fortfarande inte vart modig nog att börja gå själv. Men han har sina moments. Han går en 2-3 steg utan problem mellan saker och igår stod han mot soffan, släppte taget, vände sig om (utan att hålla nått) och gick 2-3 steg :) blir bara duktigare och duktigare min plutt. Sen har han precis lärt sig skaka på huvudet som nej och gör detta hela tiden. HELA TIDEN!! Han vet att det betyder nej men vet snarare oftast inte vad han svara på. Men när vi vill ha pussar och han inte vill så skakar han och när han inte vill ha mer mat och liknande, prutt unge :) sen har han blivigt grym på at pussas, med öppen mun förstås haha, som dom flesta barnen!! Sen kan han säga hej för det gör han när mormor och morfar kommer hem på eftermiddagarna. Han verkar också försöka säga titta och där men lite osäkert än och jag är inte så knäpp så av en gång räknas det som han kan, han måste öv ertyga mig lite mer ;) sen ör han GRYM på att vinka och köra bil. Han kör bil fram och tillbaka hela tiden!! Duktig kille!! Nej nu sover han och jag ska pasa på att äta lite mens tiden. Håller på med det sista viktiga i huset nu och förhoppningsvis flyttar vi in onsdag :) woho!!

2 kommentarer:

  1. Duktig han är lilla killen,våran Filip ställer sig än så länge bar upp men vet inte hur han ska göra när han sen ska sätta sig ner:)

    SvaraRadera
  2. men samtidigt är det ju kul när de utvecklas man blir ju lite stolt trots allt,de vill så mkt.Filip har också varit väldigt tidig med allt och Läkaren trodde på förra kontrollen att han ev kommer gå när han är 8 mån,en del barn har ju precis då lärt sig krypa:)har ni haft en bra jul?

    SvaraRadera