söndag 23 januari 2011

söndags mys

Den här helgen har gått snabbt kan jag lova. Fredag va jag och Enzo med mamma på sjukhuset hos mormor på dagen, så skönt att hon finns i landet nu men det är svårt att förstå att hon va så nära döden och fortfarande är dålig när hon inte känner nått och beter sig som ''vanligt'' - sjukt med hjärtat ibland :P
Sen köpte vi vin och musslor och skulle testa på att laga musslor :) Blev inte så gott som när vi va ute sist men inte så konstigt det och gott va det i alla fall så med ett glas vin va vi nöjda :)
Enzo fick smaka en av pappa och helt sjukt men snacka om att han är pappas kille, han gillade det hahaha!!
Krille och Emma kom över och kvällshängde lite också :)
Sen lördag passade vi på att städa bigtime i sovrummet medans enzo sov i nästan 2timmar och annars än det hade vi en ganska slapp dag. Tog det lungt och njöt av varandra!! MYS!! Sen på kvällen kom pappa och mamma över en sväng och Enzo som precis skulle lägga sig blev överlycklig och på toppen humör :) sååå söt va han och lekte, gick lite och skrattade och sa ''du dutt'' HELA tiden blandat med prutt ljud haha.
Sen söndag så kom grannarna över på fika. Bara mammorna och små killarna för papporna (och olivia) hade annat för sig. Vi fikade och lekte och hade jätte mysigt!! Lägger upp lite bilder på glinen som börjaj bli riktigt stora nu. Oskar fyller 2 snart, Alvin & Mille blir snart 1,5 och Enzo snart 1 :) stora killarna och Enzo va pytte liten och sov bara i vagnen när vi började träffas i våras. Eller när jag kom in för dom hade ju träffats innan :) så mysigt att träffa dom och måste erkänna att jag nästan blev lite lessen sen. Saknar det och det är tråkigt att alla har börjat jobba nu igen utom jag...menmen that's life!!
Sen gick vi en barnvagns promenad på nästan 1,5tim och njöt av solsken :)
Sen nu sitter vi och tittar på solsidan och dricker ett varsitt glas vin :) mys!! Så nu tänker jag sluta med de här och ägna mig åt roligare!!












Enzo fick äta gröt själv i nappen från blogg fikat :) kul men gick lite snabbt så är nog roligare när man är liten och långsamt :P

Mille leker med garaget :)




Oskar ville sitta hos mamma först men efter några minuter va han i gång ha me :)

min nya hylla i hallen va poppis :)




Och grinden i trappen, fast vi hade alla leksaker nere haha, ungar :)





Bästisen Alvin!!








MIN ÄLSKLING!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar