tisdag 11 januari 2011

lite frisk luft



Dagens outfit
Enzo byxor & tröjja julklappar från Lindex/ Mamma tröjja 365 SUNSHINE, kjol & legins Gina Tricot

Idag har vi vart på besök på Rickards nya jobb :) han började igår & idag fick vi åka dit och hämta bilen så han kan ta hem sin nya tjänstebil. Nu står en Ford på våran gård haha. Han har fått en jätte stor bil (bra för våra lång resor), en Ford nått som är 1 max 2 år gammal, nice!!
Sen åt vi lunch ihop :) mys!! Kanske vi kan göra ibland med nya jobbet me, alltid extra mysigt!!
Sen va det hem och leka, tog ganska lång tid att ta sig till R's jobb då bussarna inte matcha så först åkte vi massa buss och sen sov han i vagnen när vi åt så nu är det röra på sig. Har vart piggare och gladare idag men va bra att vi drog ut och rörde på oss för han behöver det nu när allt känns lite ''tungt'' för stackaren. Det kliar konstant i munnen och han får feber lite då och då och lite snor kommer på natten mm. Nu får dom där jäkla tänderna komma. Men idag va han lycklig för just nu är Bussen absolut Enzo's favvo :) sötnöten va överlycklig och pratade med alla runt omkring (till tanterna närmast förtjusan) haha.
Nu ligger han brevid mig på soffan och sover lite eftermidda =) behövs nu när han inte är på topp. Är ändå lycklig med kvällarna för han har somnat runt 22 vilket inte hänt på såååå länge och jag trodde det va omöjligt. I sälen och hos mamma och pappa va det mycke senare eller somna tidigt och upp igen. Nu ska det bara bli lite tidigare till men det kommer med tiden. Om han sover vid 22 får man i alla fall lite tid innan man själv deckar me :)
Ska till posten och hämta min hylla till hallen så fort R kommit hem. Sen ska jag försöka sätta ihop bilderna så ni kan få se allt :) kram på er!!

1 kommentar: