måndag 29 november 2010

måndag igen, 1advent + 1 :)

i fredags va Rickard som sagt hemma igen och det va hur skönt som helst. Vi skulle ju då packa ihop köket det sista så ingen ro och ingen vila. Hela fredagen gick åt att packa och sen upp med allt på Enzo's rum. När vi tömt hela käket va det dags för det sista lilla som låg på bordet i vardagstummet och sen att packa ihop allt vi ska ha hos mamma & pappa när vi nu flyttar in hos dom idag och ca 1,5mån framåt. Sen gav vi oss av med mer skit än väntat. Men med en son blir det ju så. Sen åkte Rickard tillbaka efter lite mer saker och sen åt vi midda hela bunten. Enzo as lycklig över att få vara med mormor, morfar & morbro. Lördag va morgonen ganska seg för oss men Rickard va i huset och röjde. Sen lånad Krille & Emma Enzo och jag fick hjälpa R. Det gick jätte bra. Rev 2 lager vägg i köket. Sen efter det 2 lager tak i köket så nu är det bara plank tak där. Va meningen att R skulle skruva upp gips och spackla och måla men vi funtar på att måla plankerna vita bara för det skulle nog bli grymt. Eller vet att det skulle bli det frågan är bara om det matchar köket bara. Får se va vi säger. Rev i 3tim i alla fall (upp matta i hallen också + rev ner lite av ytterlaget på väggen i vardagsrummet där väggen ska rivas). Annars är det ju inte så mycke vardagsrummet utan blir ju den väggen pga köket och sen lite hål som ska spacklas igen och när vi ändå målar om hela undervåningen blir det att måla om där också så allt matchar såklart :) Se natten till söndag va ett helvette.
kl. ca 00.45 vaknar enzo och spyr. Vi hade precis gått och lagt oss men inte somnat än så va snabba med att få upp honom men spydde såklart ner hela sin säng stackarn. Och inget bebis spy utan riktigt sjuk spy :( spydde 3ggr innan han somnade om mellan mamma och pappa. kl 5 gick jag upp första gången och sen följde det 3ggr tror jag innan Rickard började. Åh vilken rolig familj!! Enzo mådde bra på morgonen eftersom han sovit ganska mycke och inte spytt nå mer men Rickard och jag mådde kasst. Rickard frös och huttrade och sov på soffan mest hela dagen. Mamma spydde också sen och blev sjuk :( Jag va i farten 6ggr innan jag total dog och urk!! Sen gick vi och la oss vid halv 9 och vi överlevde alla 3 natten. Men på morgonen va pappa och brorsan i full fart och hade vart det hela natten så hela huset hade fptt pesten alltså :( urch!! Men framåt eftermiddan måralla ganska bra. Pappa & brorsan är ju inte fullt på benen men dom är okej. Och Rickard är såklart i huset och donar och kunde inte lugna ner sig, Tyckte han behövde en vila dag men känner honom och visste att det skulle bli så...Själv har jag vart på banken, första fixet inför köket. För lite saker måste ju betalas direkt och inte i slutet som själva köket sen. Va skönt att i några minuter få komma ut i friska luften efter igår me :)
Nej nu är jag hungri för första gången sen lördags så är nog dags att få i sig lite, kanske ta ett bubbelbad i föräldrarnas underbara relax :) kram på er!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar