lördag 14 november 2009

HUSET + skit jobb!

Igår va det fredag och jag va ledig och vi hade massa att göra. Möte i stan och skriva på sista papprerna plus få nycklar till huset, vi va offeciellt husägare :o) lycka!! Sen va det dit och säga hej till huset bara vi två innan det blir en himla röra :P Vi åkte lite fram och tillbaka med små saker som e i påsar och kartonger plus frys och kyl grejjer och sångarna fick vi över me. Syster, matte, mamma, pappa och marcus kom över och kolla me. Sen kom Kicka, Håkan och Robin ner från Borlänge (R's mamma, pappa & stora systerson) och vi gick ut och åt god midda innan vi avslutade kvällen med ett lass lådor i personbilen.
Sen fick jag reda på att nej, fanns inte en chans att nån ställde upp på mig så blir likt fasen jobb på lördag. Den dagen allt händer liksom. Va ett argt bi på kvällen alltså. Kunde inte ens muta Ida till att ställa upp och inte kunde chefen ge en hopp om att han brydde sig heller och kanske ta det. Nejdå. Har aldrig varit så arg eller besviken på jobbet någonsin och hur det fungerar hos oss och då vet dom flesta hur dåligt jag tyckt saker vart innan :/
Så lördag morron va duscha första gången i huset, frukost och sen iväg till jobbet medans en sjuk pojkvän och hans familj drog för att möte resten av flytt crue:t i midsommarkransen. Tur att dom va ett gäng i alla fall. Rickard, Håkan, Kicki, Pappa, Mamma, Marcus, Robin, Krille och farmor. Farmor gjorde mackor och kaffe till alla i huset :P Vid 2 när jag hade lunch hämta mamma mig och så hade hon fixat en sallad till mig som jag fick äta i huset samtidigt som jag kollade hur långt dom kommit innan jag jäktade tillbaka igen. men dom hade tömt allt. Bara lamporna kvar som skulle hämtas imorn. Då hade dom vart på jysk me och hämtat det vi beställt som som tur va kommit in för tidigt. Så kändes som en tomteverkstad kan jag lova. Satt 3-4pers på golvet och byggde matsalsstolar haha Vi har nog dock vart lite i vår egen lilla värld när vi beställde matbordet tror vi. Ville ha så här stort men med en så lång soffa som ska stå ''mot'' så får vi se om detta fungerar som vi planerat. Annars får vi snurra på allt eller ta bort skänken eller nått. Vi får se när det blir klart. Har nu beställt matbord till köket och skrivbord till kontoret me fast på nätet. Säng gavel och lite bebis möbler är nog det som återstår sen.
Dom är duktiga i alla fall och med mig och Rickard hemma imorn kan nog ganska mycke komma upp också. Tänker på tavlor och hyllor och sånt. Om han är lika sammarbetsvillig som förra gången vill säga. Då va han snabb på det men också nykär i mig haha :P
Tillbaka på jobbet nu i alla fall och ska beta av sista timmarna. Är det nån som vill komma förbi så ring imorn och kom över på fika. Vi ska nog till IKEA så ring innan bara :)
Jätte fint här men rörigt, but I love it även om allt inte är som man minns det, vissa rum större och ett rum mindre haha.
Kram kalas från en stolt husägare!!
Vilken svensson varning :P
Imorn börjar vecka 24+0
Malin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar