tisdag 17 juli 2012

en solig --> regnig --> solig tisdag

Så har det blivigt tisdag och nu är det LITE mindre än 2v till mamma, pappa, bror kommer hem från USA. Känns lite ödsligt och tomt att bo i deras hus utan dom då att bara ha dom runt en är hälften av nöjet med att vara i sthlm. Igår så va vi en sväng ute och kollade på barnens hus och lite sånt och sen drog vi till syrran och hängde där lite innan vi tog me oss lite grönsaker hem + syster och Tuva och gjorde Tacos och hade myskväll (syster tvättade också haha).
Sen idag har jag och syster varit på sjukan mestadels av dagen. Idag tog vi också med Enzo och han va sååå himla duktig och det gick jätte bra och med farmors tillstånd verkar hon uppskatta det och det är inte längre ''läskigt'' för honom för hon är pigg och glad :) Va en mycket piggare farmor idag och va så skönt att se + att hon försökte uttrycka sig. Dock så fastnar hon så snabbt så får inte ut mycket alls men hennes ''ja'' och ''nej'' va mycket mer tydliga och bestämda och hon försökte när sköterskan kom och prata fråga lite och med hjälp fick hon i alla fall veta det hon ville. En remiss till rehabeliterings sjukhus har skickats och nu får vi nog svar innan veckans slut vart och när hon ska få komma dit.
När vi skulle gå följde hon oss mot hissen och när hon stannade fick hon också fram ''har ingen koll'' och pekade bortåt (alltså på vägen tillbaka sen)  och det är sånt framsteg mot förra veckan. Och det är skönt att lite kommer nu innan hård träningen börjat me för då kanske träningen går bättre och det kommer lättare - förhoppningsvis!! Vi håller alla våra tummar och tår.
Efter sjukan åkte vi hem till ''oss'' och hängde, Matte och Tuva kom dit och sen åt vi grekiskt och hängde. Nu sover Enzo, Tuva har vaknat igen och kollar med mig och syster på komedi tisdag :)
Sen är det läggdags här också. Kram på er!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar