lördag 2 juli 2011

så va Juli här

Veckan har gott sjukt snabbt måste jag säga, ovanligt. Har jobbat långa pass & med åk tid fram & tillbaka ät jag borta ca 09.10-19.50. Igår soc Enzo och ville inte vakna riktigt heller så jag hann inte se honom allt innan jag åkte. Rickard va för att Skriva på för ett nytt jobb me så han skulle va med farmor, farfar & kusiner men han ville sova ut först tydligen :)
Dock skrev inte Rikard på för nu va det helt plötsligt lite konstiga saker som kom upp som inte nämnts på intervjun & då va det inte intressant längre. Menmen, löser sig nog snart :) inte orolig alla då Rickard blivigt jagad av jobb som mött honom så det löser sig!!
Annars är Enzo äntligen glad igen & tand värken verkar ha gått över :) woho!! Spå skönt!!
Han är så jäkla stor me nu, helt sjukt hur man missar att han börjar snappa upp mer & mer & när han sen förstår det mesta känns det som en chock :p han hajjar mycke vi säger nu & det är så mycket skönare. Nu kan man fråga om han vill ha välling, om han kan sätta sig i stolen, om han vill gå ut mm. Verkligen skillnad på vardagen då. Dock är han fortfarande snål me pratet. Han visar att han kan & säger orden någon gång men sen känner han inte för att säga det igen mest går han & ropar mamma eller pappa haha! Men det gör dom flesta andra man mötet i hans ålder me har jag märkt!!
Peace and love har kommit till stan me föresten. Puckorna sitter halvnakna i HELA kupolen & laddar telefoner, torkar håret med fön eller lockar i uttagen som finns. Om det är i en affär, på ett café eller i alla gångar är skit samma, dom är där HAHA!!
Dom tvättar också håret i fontänen & har redan 1dagrn kastat på mycket öl burkar på kampingen att man aldrig sett nått liknande. Vill gå nån dag nästa år & det ska vi Borlänge bor som vi är då men skulle fan Sldrig campa men dom där skumma människorna!! En på jobbet berätta att hennes kompisar hade kommit tillbaka till sitt tält nån kväll för att hitta kondomer under kudden mm. Nejtack!! Sägs att 4st har blivigt våldtagna redan 2a dagen me men det vet man ju inte riktigt om det stämmer än.
Rickard är lite ledsen han missa the ark som börjat sin slut turné men jaja, tyvärr har vi för mycket för oss nu så har inte hunnit me nått sånt.
Vi va utanför en sväng här om dagen tillsammans & är helt sjukt hur dom på en ganska lite plats fått plats med så många scener & ännu mer jäkla människor, helt otroligt!!!
Dovt hörs musiken ända hem till Kicki & Håkan så vi lät höra hem till oss nästa år :)

Va vi längre till vårt nya hus nu!!


Igår åkte vi från Borlänge för att åka hem till Sthlm för en vecka men vi hamnade istället i Västerås till slut. Mackan ska race:à där i helgen så vi åkte dit och sov med dom i race bussen istället & kolla race idag :) gick otroligt bra konstigt nog. Vi sov vår familj på 4st (2vuxna, en unge & en hund) i en 105 (??) säng. Men när Enzo väl somna hade han knölar ner sig till fotändan vilket gjorde mer plats så det gick så bra så :) mackan (dom vi snott sängen av) sov på en madrass på golvet & mamma & pappa i sin vanliga säng.
Sen på morgonen va det upp & fixa bil & ut & köra. Va inte lika många klasser som fick köra i helgen så mackan fick köra 1g/Tim vilket är otroligt ovanligt men kul för oss som tittat & vilket gjorde att när vi åkte 14.30 hade vi ändå sett honom köra 5 repor :) brukar han knappt få köra på samma dag annars kan jag säga!!
Enzo sov sekunden vi hoppa in i bilen eftersom han haft as kul när han lekt bland alla bilar, han är verkligen motor skadad redan. Dean sover me som en stock för va massa hundar där i han sice & dom breve haft en valp också då dom fick jagas & busa fritt & hade as kul!!! :) såå söta!!



(försökte ladda upp lite fina bilder men gick sådär så dom kommer imorgon :) )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar