tisdag 1 februari 2011

helgen är över


Torsdagens outfit = ALLT från Villevalla :) finfint!!
Enzo kan nu gå av och på själv, sååå duktig!! Så nu är det massa kul med brandbilen :)

mina fina fynd :) finfina killar ska ha fin fina kläder :)


Fredag gick jag på bio med Emma och såg Love and other drugs. Va jätte bra tyckte jag, tjejig och mat fatta väl slutet men ändå inte som alla andra chick flicks. Men sorglig också. Tyckte absolut om den :) så va det mysigt att få åka iväg lite och bara + med Emma :) dessutom bjöd hon som grattis på födelsedagen, tack emma :)
Sen lördag drog vi (jag, rickard, enzo, krille, emma) på MC mässan. Jätte kul, åt lunch, kollade hojjar, enzo fick nya nappar av en snäll tjej där och också ballonger så han va nöjd och han va helt Galen när han fick sitta på dom stora krossarna. Hoppade och gungade och blev jätte sur när han va tvungen att gå av. plutten!!


Sen söndag hade vi en slöa hemma dag för Enzo va lite hängig. Men Mickis kom över och hängde. Hon skulle haft med sig nya killen så vi fick inspektera men tyvärr blev han in ringd till jobbet så blev bara mickis, men gick bra ändå :P haha han får komma hit med henne nån annan gång :)
Sen måndagen stanna vi också hemma för att kurera oss så mycke som möjligt. Va ju bara lite tand snor och muppig feber men på måndag eftermidda va han fine igen :) Så tisdag - idag kunde vi göra som planerat :) Leka hos Frida och Viggo!! Bara Gustav och Kristin och vi som kunde komma men va hur mysigt om helst ändå :) leka, äta, fika, busa!! Jätte kul. Sen hälsa vi på en sväng på mamma och pappas jobb och enzo fick gosa lite med dom och sen till shopping med Mickis. Skulle kolla den där partybutiken hon och mamma berätta om och oj fanns massa saker. Så lite saker ska nog handlas men måste bestämma lite först :)






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar