fredag 27 april 2012

Liten


Ultraljudet gick jättebra, alla organ, hjärnan, ben, armar mm såg sååååå fina ut och hon va jätte nöjd precis som det va med lillkillen i samma stadium :)
MEN, vad det är för liten person där inne (lillasyster/lillebror) vet vi inte. Liten tröck upp rumpan väldigt fint hela tiden och hon vågade verkligen inte säga nått. Dock hörde man på henne att skulle hon nu tro nått va det tös men som en bra barnmorska ska så sa hon att hon inte kunde svara på det då man inte såg ''mellan benen'' bra nog. Va ovanligt att det blir en till som vill bestämma själv hur den ska göra allt haha ;)
Men ju mer jag både tänker och går med liten där inne börjar jag också undra om det kanske inte är en liten flicka denna gång. Illamående mycket längre denna gång, otroligt mycket mer rörelse tidigare och lite sånt som både skiljer sig men också ''påstås'' vara typiskt tjejer.
Så då är ju bara frågan om vi ska orka/kunna/vilja vänta och få en överaskning denna gång eller ta en ny titt i sthlm sen nån gång ganska snart!? Vi får la se!!

Nu över långhelgen har vi kört ner till sthlm. R jobbade fredag här och vi ska ha det skit mys!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar