måndag 16 maj 2011

första dagen på veckan avklarad :)






Helgen tig snabbt slut som vanligt och vi hade en soft tag och en kul dag :) lördag drog vi till kjula för att se brorsan race:a och va där hela dan. Sprang även om Danne som va där och mecka och Robban, Markus & Kenneth. Va en skit kul dag och unge och hund som båda fick följa med va Jätte duktiga. Enzo såg ut som en lite bulldog med för stora kåpo :P haha
Enzo älskar verkligen bilar redan och vägrade gå ur marcua dragster ens när han skulle köra vilket kanske va lite jobbigt då!!


Sen kvällen spenderade vi hos Krille och Emma. Åt midda och kollade melodifestivalen och Enzo somna på Emmas bröst lagom till röstningen :)


Söndag va slapp dag och vi lekte med Alvin och förmiddagen och sen tog vi det bara jätte lugnt, förutom R som åkte kross hela förmiddagen.



måndagen lider mot sitt slut och jag sitter med datorn i knät och R spelar F1 på xboxen och som tur e så sover enzo. Han har blivigt svår att söva helt plötsligt (ärligt talat har han alltid vart pice of cake) och igår efter 1tim orkade vi inte med och tog upp honom igen efter att vi båda hållt på och sen somnade han runt 11 tiden med oss båda när vi sett BB's veckofinal :)

Idag va det dagis för mig igen och dagen gick snabbt. Jobbar 9-15 dom flesta dagarna men ibland lite längre vilket är bra för plånboken även om 9-15 är väldigt softa tider :)
På eftermiddagen efter mellisen kom mamma och Enzo dit och hälsade på, bara 1år för sent haha. Mamma har jobbar på det här dagiset och jag på ett annat med samma ägare så mamma hade ju lovat att komma och visa upp nya bebisen mm men det hände liksom aldrig och nu när alla frågat om mamma hela tiden sa jag att hon va ju fasen tvungen att komma hit och fick ta me plutten. Först fick dom gå runt på ALLA avdelningar och säga hej och prata lite skit och sen gick vi ut och Enzo fick leka. Tjejerna på min avdelning tyckte han va lite och söt och följde med honom runt men han sprang runt mycket själv och snacka och härjade me. Jätte söt!! Han hade jätte kul och blev så arg på oss när vi efter ca 1,5tim sa att det va dags att gå. Hade ju slutat för 1tim sen. Men oj va arg han blev, han ville absolut leka med dom andra barnen och leka i sandlådan själv och allt sånt. Sötnöt!!



Nej nu är jag trött och som ni ser Dean också så vi går nog upp och sover lite tror jag. God natt på er!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar