tisdag 5 oktober 2010

Enzo 7 månader!!

Idag blev Enzo Sötkorven Eriksson 7månader gammal. Känns smått sorgligt. Närmare 1år än nyfödd nu - hur gick det så himla snabbt??? Ingen aning men säger bara att det är tur man ska ha några stycken. Älskar att han blir stor, lär sig saker och snart kommer kunna prata och hitta på fler saker med än men jag är trots allt kär i dom små bebisarna. I love them och min alldeles egen är ingen längre. Plutten då!!
Idag så åkte vi till Sanna & Linnea och fick leka lite och blev bjudna på bullar Sanna hade bakat - MUMS =) Sen gick vi till öppnaförskolar i Rågsved som ligger nära där dom bor. Va jätte kul för Enzo med nytt ställe och nya människor och han uppskattar verkligen andra barn nu. Vill leka och stojja och det är så kul när han får göra det ''all out''. När vi lekt och ätit lunch så gick vi en promenad också så att en jätte trött lilltjej fick sova och Enzo passade också på när han fick chansen. Va i alla fall JÄTTE TREVLIGT - Tack Sanna & Nea :)



Sen när vi kom hem så väntade inte bara pappa där utan också Emma & Krille :) Och Enzo fick självklart en present :) jippi!! Nya fina byxor och en jätte fin kofta/tjocktröjja båda från P.o.P. Jätte fina!! Taaack!!
Sen åkte vi på en visning. Ville bra kolla in ett place vi sett på hemnet. Ett radhus i Huddinge som är sprojlans nytt. Lika i storlek ungefär men allt nytt och fint. Kul att titta in och satte lite ideer i huvet på oss =) Åt också midda med gästerna som också va med på visningen och sen va det hem och leka satan innan det va sängdags för vår trötta prins. Som idag är 7månader!! Stora Killen!!
Nej nu ska jag kolla klart och jag vill sen sova men nejdå - Couger town börjar ikväll så det kan jag glömma :P
Sov gott!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar