tisdag 12 oktober 2010

en mysig vecka

nu har en hel vecka gått sen sist. dålig malin!! Så va har hänt på den vecka. Jadu förra veckan gick snabbt och förutom häng med grannarna sviktar minnet lite :P Vi hade i alla fall Idol kväll med grannarna & tacos i fredags och det va mega mysigt. Sen åkte vi hem till mamma & pappa och sov där hela familjen. Sen på lördagen gick vi upp tidigt och åkte ifrån våran söta, sovande son som skulle ha barnvakt länge för första gången. Han fick va med mormor, morfar & morbror hela dagen/kvällen medans mamma & pappa åkte för att se Jonas & Camille köra lite rally. Yes mitt första rally och det va grymt nice. Spännande, farligt, mysigt - allt!!
Det gick vilt till och vi blev vittnen till en olycka när nr 39 första varvet kör på en brunn och våltar 4varv i luften innan dom hamnar på sidan. Helt sjukt. Rickard & Krille (juste Emma & Krille va me oss och vi va i Katrineholm) sprang fram och med lite hjälpt kunde dom vända tillbaka bilen och få ut förarna som inte va så gamla så dom va lite smått hysteriska. Då slog bilen eld och det va kreepe. Dom fick inte släckt på den med deras släckare så vi fick stanna 4bilar efter som fick ge sina till oss så vi kunde släcka den. Helt sjukt och fast det va läskigt som fan eftersom dom landade några meter framför oss bara så va det ändå spännande och en aning roligt...men så får man ju inte säga. Va i alla fall helt sjukt!!
Men hade grymt kul & framför allt va det mysigt att vara själv med Rickard. Det är vi ju aldrig längre och kände att det behövs ibland. Hade ju inte hunnit me så mycke sånt innan Enzo heller eftersom han kom ganska snabbt så uppskattade verkligen att få hålla hand lite, mysa, prata och allt sånt utan att behöva bry sig om annats. På kvällarna är man för slut och pratar mest om Enzo ändå tycker jag haha.
Sen va det prisutdelning och massa annat och vi åkte från mamma vid 7 på morgonen och kom tillbaka lite innan 21 på kvällen, så länge har jag aldrig varit ifrån min prutt. Men det gick bra och jag kunde absolut överleva. Va bara lite tråkigt när han va sur mot dom men det gick över, för ont i munnen bara lite då och då - suck!! Om tänderna bara kunde komma!!
Sen för att göra det lätt sov vi där den natten me =) båda två i en 9 säng för vi ville sova uppe haha.
Sen söndag va det underbarabarn & Hem & Villa mässan med bästa grannarna. Jätte nice men hade nog velat gå lite mer egentligen... Får skicka in Rickard & Enzo direkt på Hem & Villa direkt nästa gång :P
Sen så hyrde vi film och hade en mys kväll :)
Måndag va jag & Enzo i stan och lunchade med Cissi. Hon har aldrig träffat Enzo utan såg mig sist när jag va tjockis så va jätte kul att ses igen, för länge sen :)
Sen efter det hämtade Rickard oss vid telefonplan och vi åkte till IKEA och kollade kök. Får se om det blir det för pappa dör väl om vi inte köper Ballingslöv men är skillnade 60-80 tusen så vette skjutton alltså. Men fint kommer det nog bli ändå :) längtar tills vi kan börja riva och ha oss.
Idag va Frida, Viggo, Anders, Abbe, Jason, Bindi, Kristin & Gustav hemma hos oss och lekte, va jätte mysigt och kul. Har inte sett Abbe sen han va ca 3månader så va så himla kul att se honom och hur stor han blivit. Han är 2dagar yngre än Enzo men fasen va stor han va. Mycke större än enzo. Men dom va ungefär lika annars. Kryper och knatar längst saker. Får nog träna dom andra som mest ligger still och myser :)
Nu kommer lite bilder från veckans gång.

By the way har enzo för första gången testat detta: vindruvor, (banan igen), köttbullar, prinskorv & bröd :) mammas stora kille. Och idag åt han till midda köttbullar och makaroner och som dom är inte pure. Fan va stor han blivit mammas prins!!








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar