måndag 19 juli 2010

måndag??

idag är det måndag har jag hört men är det något man ska hålla reda på?? Sen Rickard fick semester är allt mest blurrigt och dagar är dagar och har ingen speciell ordning eller nått namn :P
I helgen har vi i alla fall haft jätte trevligt. I lördags hade vi över lite folk. Krille & Emma, Sarah, Alex, Alvin & Atlas, Pontus + vän, Mickis, Jonas och så vad det ju vi också så va allt som allt 10 vuxna, 2 barn & 1 hund. Va mycke trevligt med middag, dricka och lite spel fram mot kvällen. Enzo sov trots ett jäkla liv och det va mega skönt. Alvin sov i lugnet hemma med video vaktare inne hos oss :) det är sånt som är bra med att bo nära!!
Sen söndag va vi hos min mormor & morfar en sväng & blev sen bjudna på resturang av dom (mamma va med också) - mysigt!!!
Sen gick vi & hämtade en eventuell 4 medlem i familjen.
En av grannarna i maffian har 2 katter & en av dom måste bort. Mamman tycker inte om honom längre, dom har inte riktigt tid med den & den går in hos en annan granne hela tiden. Och hittar dom inte en familj till den funderar dom på att avliva den. Jätte hemskt för den är så söt och social och otroligt, otroliigt mysig. Vill kela & gosa mest hela tiden om den fick. Så vi bestämde oss för att göra ett försök. Får se sen va vi bestämmer. Bror på hur det funkar för oss och om den också håller sig borta från grannen då men den verkar fatta redan att den ska komma till oss istället. Det hade fått bo ute dom sista dagarna och nu har även familjen åkt till skåne så den träffar inte den familjen alls längre utan har bara fått mat utanför huset så nu när vi gick och hämtade den och gav den mat och den fick hänga lite så har vi haft öppen dörr och den har kommit tillbaka. Idag när vi va på midda rakt över gatan väntade den på trappen när vi kom hem och den gillar det. Den sov ute i natt eftersom vi inte har någon katt låda men den kom ändå direkt vi öppnade dörren imorse och åt och gosade innan den somnade i ett mysigt litet hörn :) Får se hur vi gör sen, med Sverre :)



Alvin 10 månader & Enzo 4,5 månader !!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar