måndag 25 februari 2013

ännu en ny vecka här

sista veckan i februari är på börjad. Snart fyller sonen år :) helt sjukt att det va 3år sen han kom och om några få månader hela 4år sen vi fick reda på att han skulle komma. Mammas stora prins va snabbt allt sa gå.
Helgen har gått alldeles för snabbt och vart både lite tråkig och mysig.
Lördagens planer blev inställda så jag fick spendera dagen men familjen istället. Det lät ju tråkigt haha nejdå usch vi hade brottningsmatcher, puss krig och kollade film så det va så mysigt så men hade nog gärna gjort nått. Så sen åkte vi och köpte lördagsgodis och tog med det till svärföräldrarna. Tänkte kolla på mello där och innan vi visste ordet av va även Pontus och Katarina där och sen fick vi även dit Veronika med familj :)
Så Enzo fick inte bara äta godis och kolla Mello utan och busa med Milva, Tuva & Max :) Lördags lycka!! Sen ville Enzo absolut inte följa med hem utan sova kvar hos farmor och farfar och det fick han gärna för dom så han blev kvar. På söndagen packade vi in all skidutrustning och hämtade honom och åkte sen ut till Romme :)
Enzo & Rickard åkte skidor och jag och Nova hängde och kollade på. Vi fikade lite med pommes och sen fortsatte vi lite innan det va dags att åka hem. Enzo va först inte alls lika på som förra gången så det gick sådär (när han inte är jätte intresserad antänger han sig inte lika mycket) men det va tydligen för han inte ville åka i lilla plutt backen sa han haha han ville åka stora och även om han där inte kan åka själv på samma sätt med R brevid utan måste stå mellan R's ben och hålla i staven så va det mycke roligare och dom fick in snittsen snabbt.
Jag är mest imponerad av R dock. Han har knappt åk skidor alls på år och dar och han bara kommer in i det så sjukt bra att han till och med klarar av att åka mer E sådär. Jag tror inte jag skulle våga åka så med E för det va För många år sen jag åkte sist. Men dom klara till och med knappliften tillsammans (med lite hjälp första gången bara haha) och det gick så bra :)
Ska försöka åka nått nästa helg me för att få in lite nu innan sesongen är över så E kanske kan det här sen och nästa vinter bara behöver känn på lite innan han är inne i det igen. Dock ska han nog få gå skidskola nästa år :) för skojjs skull alltså, verkar tycka det är jätte kul när han ser dom!
Nej nu ska jag passa på plocka undan lite innan sessan lilla vaknar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar