lördag 10 november 2012

tiden bara springer förbi

Ja inte gick det nå bättre med det här med uppdatering inte haha
Datorn slås knappt på nu för tin utan sitter bara på mobilen och det är inte lika lätt att uppdatera där så då går det såhär.
Nu är ju Nova snart 2månader och tiden bara springer förbi!!
Hon är fortfarande en helt utomordentligt snäll bebis som sover som hon ska om inte ännu bättre på nätterna och är nöjd och mysig på dagarna och den enda hon är sur på är pappan sig men kan ju också bro på att han inte anstränger sig värst heller. Hon vill ju pratas med när hon är vaken :)
Annars flyter tiden på. Som sagt är hon helt underbar och snäll. Sover på nätterna från 22 dom flest kvällarna och sover 6-8tim innan hon äter första gången - helt otroligt!!! Och då hinner hon oftast bara äta 1gång till innan vi ska upp (i alla fall på vardagar). Imorse låg vi i sängen och mös hela familjen i 1tim. Super mysigt :)

Lite saker har ju hänt men börjar tröttna på att bakåt uppdatering, så skärpning Malin :P
Idag har vi haft lite besök av Håkan & Kicki och barnen fick fina presenter. Enzo en jättefin blixten tröja och Nova 3st klänningar. En ska hon absolut ha på julafton :D
Rickard jobbade idag och vi andra åkte på kalas. Det va Olivia som fyllde 1år.
Ida (Olivias mamma) gick i Rickards klass 4-6:an tror jag det va och vi lekte en dag för nån helg sen och får man erkänna det så blev jag helt kompis förälskad HAHA
Ida & Alexander va helt sjukt trevliga och Olivia är en riktigt snäll gullunge :) Lilla vovven Meja är absolut super söt hon också!!
Så idag vart vi bjudna på drop-in kalas och va jätte kul. Fikade och lekte jätte mycket och Enzo är verkligen super duktig på att leka med små barn (speciellt tjejer). Samma med Tuva.
Dom lekte och hade sig och han är nog lite förtjust i Olivia. Han ville gärna att hon skulle följa efter honom och när vi skulle gå ''bråkade'' han lite men en av hennes söta kompisar om henne haha. Han ville inte riktigt låta Tyra krama på Olivia. Plutt då!!
Nova sov nästan hela tiden men då fick jag sitta ner och fika lite med tom famn och det kan ju va skönt lite ibland :P
Nu har vi haft lördagsmys med pizza, chips och Så Mycket Bättre på tvn och snart är det läggdags.
Imorgon ska vi och kolla på handboll när Tuva har match och sen blir det nog lite tvättnings hos svärisarna :)
Kram på er och trevlig helg!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar