torsdag 30 maj 2013

tillbaka på ''landet''

jo nu va vi hemma igen. I tisdags fick jag lite nog att vara borta & Enzo ville hem till pappa så hem bar det. Vi hade en familjedag tisdagen bara och åkte alla fyra och gjorde lite saker bara vi och på kvällen gick jag ut och åt med underbara Emma. Va så mysigt och vi har alltid så mycket att uppdatera varandra om när vi inte hinner ses så ofta.
Men efter det åkte vi.
Har hunnit massa kul hemma som att träffa ny liten underbar bebis, lekt och stojat med kompisar, gått på namnkalas mm. Super! Men bäst och störst tack ska mamma min ha.
Har vart helt underbarat att bara fått vara nära henne så länge och att barnen fått träffa mormor och morfar så mycket. Enzo älskar det och kan säga så och kommer ihåg alla gånger vi träffas nu men känns såklart lite som dom missar massa med Nova. Men hon har verkligen älskat att vara där också och flörtat massa med alla (speciellt morfar) så känns riktigt bra.
Vi har lagat mat ihop, myst, fikat, åkt på lite besök och grejer och jag har verkligen älskat att vara med dig den här 1,5v mamma. Du är bäst!!!
Men nu är vi i alla fall hemma igen.
Jag har tagit tag i ett tre resväskor mm och Enzo fick följa me farmor hem idag så har hunnit mycket äntligen :) bara sjukt mycket tvättade kläder att ta tag i (SUCK).
Igår, första dagen hemma, va i alla fall prinsen som fick bestämma.
Han ville till farmor och baka en tårta till henne så så blev det. Vi åkte också bort till hennes kompis dig hon skulle på lunch och vi fick också följa :) som tack fick dom tårta då :)
Sen lämna vi lite tårta till en sjuk liten Ronja innan vi fortsatte hem för att träffa farfar och Milva också :)
Sen tog Rickard barnen och jag åkte till kupoolen och fikade med fina Ida.
Riktigt bra dag för oss alla alltså :)
Och idag har vi klipp gräset, besiktigat bilen, städat hemma, lekt i parken mm. Det är också underbart soligt sommar väder och idag har det verkligen känts som sommar - underbart!!
Och en bra start på ''komma hem'' tiden.
Men vi har en hel del att jobba med framöver...

1 kommentar:

  1. Blöjor,välling mm,med hemleverans www.blojbudet.se

    Önskas gratisprover gå in på info@blojbudet.se

    SvaraRadera