tisdag 23 april 2013

Cypern

Det här skrev jag i cypern men blev aldrig postat så tar det nu och lägger sen in lite fina bilder :)


vilken vecka. Idag är sista dagen här och vi hade planerat att låta Enzo ligga i poolen hela dagen om han behagade. Dock är Cypern täckt av en heltäckande vit himmel just nu vilket gör badandet lite tråkigare. Solen värmer ju på och det som gör att man vill bada men förhoppningsvis försvinner det så det kan badas. I alla fall så gör det än inte så mycket för efter frukost så såg vi att idag va det Bernies födelsedagskalas så vi betalade lite och lät Enzo gå dit. Visste inte om vi trodde han skulle våga men efter att ha fått lipat lite åt mig i förnstret och att ha tagit med Hund så är han nu på ett 1,5tim långt kalas med tårta & Bernie, lekar & bus :) (va från 3år) .
Va har vi gjort annars i veckan då?? NJUTIGT av vår underbara son!!! Mest av allt har det varit bad men vi har också varit och gått på stan, kollat på båtar i hamnen, ätit massa gott, lekt i en stor lekpark som finns här brevid poolerna mm. Nova har vart duktig men lite klängig också men är ju lite så nu innan hon lärt sig krypa men lärt sig så mycket annat.
Hon har i alla fall passat på att för första gången ta tag och häva sig upp/ställa sig mot något helt själv. Mammas bebis!!
Hon har också badat (men inte lika mycket som sin bror) och har också blivit lite snorig. Hon har vaknat mer på natten (men har ju också delat säng och haft det varmare så hoppas det går tillbaka när vi kommit hem) och följer me på trampbil, går om man håller i hennes händer, sitter, ålar och har sig. Som vilken 6månaders som helst HAHAHA
Storebror då. 3år & 1månad. Stora killen som badar helt själv, hoppar, simmar, dyker som en haj (säger han själv hahaha) och är så himla duktig och trivs så bra här. Han äter massa glass, hoppas, badar, leker, busar, åt inget i början av veckan men nu massa, sover gott om nätterna (men inget på dagarna), kollar Lollo&Bernie shower & Björn showen, har kramat Lollo & Bernie (vågade han inte förra året eller i början denna gång heller men efter att Nova kramat så). Han älskar att vara här och även om han önskar hit lite folk ibland. Fick ringa sin mormor här om dagen efter lite tjat :)
Nu är han som sagt för första gången själv på nått sånt här också förutom dagis. SÅÅÅÅ spännande och få höra sen för han har blivit en så himla bra berättare. Historierna är långa och komplicerade med mycket påhitt :)
Ska bjuda på några fina bilder ocktänkte jag i alla fall även om jag tagit i alla fall några 100 :P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar